28 Aralık 2011 Çarşamba

En Beğenilen 20 Şirketten Biri de Mercedes-Benz Türk


Capital Dergisi'nin gerçekleştirdiği "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında Mercedes-Benz Türk, en beğenilen 20 şirket arasında yerini aldı.

Capital Dergisi'nin her yıl gerçekleştirdiği "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasının 2011 yılı sonuçları açıklandı. En çok beğenilen şirketlerden biri olmanın koşulları "hız kesmeyen yatırımlar, yenilikçi ürünler ve müşteriyi merkeze alan yaklaşım" olarak açıklandı.

"Türkiye'nin En Beğenilen 20 Şirketi" listesine bu yıl ilk kez giren Mercedes-Benz Türk'ün Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz da bu durumdan oldukça memnun. Kurz, fabrikalara ve yeni ürünlere yaptıkları sürekli yatırımların, güncel teknolojilerin, ürünlerinin kalitesinin, iş verimliliğini artturumının ve sunulan yeni ürünlerin şirketin başarı sırlarından olduğunu söyledi. Kurz ayrıca, bunları yaparken çalışanların memnuniyetinin de ilk sırada tutulduğunu belirtti ve "En Beğenilen Şirketler" listesinde yer almanın tek bir nedene bağlı olmadığını , 45 yıllık birikimin sonucu olduğunu ekledi.


Kaynak: Mercedes-Benz Türk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder